Piristystä syksyyn tunneilta

Piristystä syksyyn tunneilta

Nyt alkoivat selkää kuntouttavat spiraalistabilaatiotunnit studiolla! Lisäksi pilates on palannut tuntivalikoimaan fysioterapiavaikuttein maustettuna. Ota näillä tunneilla korsetti ja ryhti haltuun!

Joogatunnit ovat edelleen tärkeä osa studion ydintä. Joogan keskeisiä osa-alueita ovat voimaa lisäävät asennot, hengitysharjoitukset, liikkuvuuden lisääntyminen sekä rauhoittuminen meditaatiolla. Tarjolla on helppoja tunteja ja haastavampia tunteja oman maun mukaan.

Lisäksi pidämme toiveiden mukaan tuntivalikoimassa Piloxing-perheen tunteja (Barre, perus Piloxing ja Knockout) sekä zumbaa, joka siirtyy nyt maanantaille.

Studio Aurinkoisella tunnit suunnitellaan asiakkaiden tarpeiden mukaan. Tarjolla on kokonainen hyvinvoinnin paketti nykyaikaista, henkilökohtaiseen ohjaukseen perustuvaa, liikuntaelimistön vaivoja kuntouttavaa/ennaltaehkäisevää liikuntaa. Tarjolla on myös manuaalista terapiaa (tutkiminen, nivelmobilisaatio, fasciakäsittely, hieronta, jumppaliikkeet) ajanvarauksella opiskelijahintaan. Ajanvaraukset yltä tunnit-välilehdeltä tai meilillä leena(at)studioaurinkoinen.fi.

Tule mukaan Studio Aurinkoisen tunneille, osaksi aurinkoisen porukkaa!


Comments are closed.