Tunnit alkavat uudella salilla

Tunnit alkavat uudella salilla

 

Tunnit alkavat uudella salilla 7.8. Uusi sali sijaitsee vanhan naapurissa, osoitteessa Seutulantie 1., ensimmäisessä kerroksessa, sisäänkäynti on talon takaa. Talon ympärille voi parkkeerata myös merkityille paikoille, mutta laitathan kiekon. Mikäli parkkipaikat loppuvat, kirjastolla on iltaisin hyvin tilaa.

Nyt aluksi tunnit ovat Leenan tunteja, mutta vähitellen mukaan tulee muitakin ohjaajia ja uusia lajeja, kuten pilatesta ja tanssia. Selkävaivaisille on tulossa spiraalistabilaatio-niminen tunti, joka on ollut suureksi avuksi skolioosista ja muista selän ongelmista kärsiville.

Myös studion nimi vaihtuu. Studio Aurinkoisen tuntivalikoimaan tulee joogan lisäksi jumppaa, tanssia ja kuntouttavaa liikuntaa, vaikka joogan rooli säilyy vahvana edelleen. Nettiosoitteet www.suryayoga.fi ja www.studioaurinkoinen.fi toimivat molemmat ja tuovat samalle sivulle.

Kuten ennenkin, tervetuloa mukaan MATALALLA kynnyksellä! Ilmoittautuminen sulkeutuu 2 tuntia ennen tuntien alkua ja aamujoogaan edellisenä iltana klo 22. Voit vapaasti perua tunnin siihen saakka, sen jälkeen veloitetaan normaalitunnin hinta. Voit tulla tunneille myös ilmoittautumatta, mutta ilmoittautumisella varmistat paikkasi ja tunnin toteutumisen. Saat myös sähköpostitse tiedon tunnin toteutumisesta/peruuntumisesta 2 h ennen tunnin alkua.

Nyt siis ilmoittautumaan ja tsekkaamaan uusi sali<3. Kuvassa vielä remppa kesken.

 


Comments are closed.