Joogatunnit

Joogatunnit

Maanantain tunti on helppo jooga, johon voit tulla silloin, kun kaipaat kevyehköä fyysistä harjoitusta tai jos olet joogan alkutaipaleella.

Keskiviikon yhdistelmätunti 19.45-21 on flowta eli lihasvoimaa kasvattavaa ja yiniä eli rentouttavaa joogaa. Teema on kehollinen (esim. rintakehän avaus, hartiarenkaan voima). Tasoltaan tunti on maanantain tuntia raskaampi, mutta muokattavissa helpommaksi.

Torstain tunti 18.45.19.45 on lihasvoimaa lisäävä flowmainen harjoitus. Harjoitus on keskivaikea, mutta muokattavissa helpommaksi.

Perjantain joogaharjoitus on lempeä flow, ohjaajana Pia.

Lauantain tunnilla 9.30-11 aloitamme meditaatiolla ja pranayamalla eli hengitysharjoituksella ja jatkamme asanaharjoituksella. Taso on keskiraskas, mutta muokattavissa helpommaksi.

Sunnuntain joogan 17.30-18.30 teemana on hengityksen tahtiin tehtävä liike. Sarjat pidetään kohtuullisen yksinkertaisina, jotta voimme keskittyä hengitykseen. Taso on helppo/keskiraskas.

Yin/restoratiivinen jooga:

Torstain yinjooga 19.45-20.45 on kehomeditaation kaltainen, liikkuvuutta lisäävä ja meridiaaneihin teemoitettu tunti. Erinomainen rauhoittumisen väline. Taso on helppo.

Sunnuntain restoratiivinen 20-21 jooga on palauttava jooga, joka on rauhoittava ja liikkuvuutta lisäävä jooga. Tunti eroaa yinistä ennen kaikkea siinä, ettei siinä ole meridiaaniteemaa.

Joka tunnilla on hengitysharjoitus tai/ja meditaatioharjoitus ja loppurentoutus. Kaiken joogaharjoittelun lähtökohtana on kehon hyvinvoinnin lisääminen ja oman kehon lähtökohdista työskentely. Joogatunteja teemoittavat myös joogafilosofia ja joogan energiajärjestelmä osana harjoitusta.

Lämpimästi tervetuloa  tunneille sellaisena kuin olet <3!

shutterstock_314094695


Comments are closed.