Shiatsuhoidot tarjoushintaan syyskuun loppuun!

Shiatsuhoidot tarjoushintaan syyskuun loppuun!

Shiatsuhoitoja antaa studiolla Johanna Ellenberg- Haapaniemi. Hän kertoo itsestään ja shiatsuhoidosta näin:

”Olen ammatiltani viulisti ja olen oman kehon hyvinvointia etsiessäni tutustunut erilaisiin liikuntamuotoihin ja hoitomuotoihin. Joogaharrastuksen myötä tutustuin elämänenergian käsitteeseen, kehon kuunteluun sekä mielen hiljentämiseen. Olen lapsesta saakka halunnut hieroa ihmisiä ja kiinnostuttuani akupunktiopisteistä tuntui, että löysin itselleni sopivan hoitomuodon, jonka avulla haluan yrittää auttaa kanssaeläjiäni. Opiskelin keväällä 2017 Seitai Shiatsua Kauko Uusoksan johdolla.

Seitai Shiatsu on japanilaisen Kiyoshi Katon kehittämä kokonaisvaltainen hoitomenetelmä, joka pohjautuu kiinalaiseen hoitotieteeseen, orientaaliseen hierontaan ja kansanparannukseen. Hoito tähtää elämänlaadun parantamiseen, terveyden ylläpitämiseen ja erilaisten vaivojen parantamiseen. Kehoa hoidetaan hieroen, heilutellen ja venytellen sekä akupunktiopisteitä hieroen.

Shiatsu hieronta tehdään futon patjalla. Hoidettavalla on päällään pitkähihainen ja pitkälahkeinen asu (esim. joustavat urheiluhousut ja pitkähihainen paita). Hoidolla pyritään auttamaan kehoa elvyttämään itse itseään. Rentouttava hoito ulottuu syvälle kehoon rauhoittaen myös mielen. ”

Syyskuun loppuun asti shiatsuhoidot 35 €/60 minuuttia. Varaa aikasi Johannalta 0400 659 017.


Comments are closed.