Pian joogatunnit perjantaisin

Pian joogatunnit perjantaisin

Mahtiuutisia! Ensi viikolla meillä aloittaa perjantaina joogaopettaja Pia Närhi, joka ohjaa lempeää flowta ja yinjoogaa. Pia kertoo itsestään ja tunneistaan näin:

”Olen kolmen lapsen äiti, peruskoulun aineenopettaja (FM), elämäntapajoogailija, joogaopettaja sekä ikuinen opiskelija. Kehon ja mielen kokonaisvaltainen hyvinvointi on minulle sydämen asia.

Olen Yoga Alliancen hyväksymä RYT 200 -joogaopettaja. Koulutukseni olen saanut Villa Mandalan anatomiapainotteisessa joogaopettajakoulutuksessa, jonka lisäksi olen kouluttautunut Yin -joogaopettajaksi (RYT 200, Chi Therapeutics). Tällä hetkellä suoritan Yin-joogan jatko-opintoja Seasonal Yin joogaopettajakoulutuksessa (RYT 300).
Lisäksi valmistun hierojaksi joulukuussa 2017.

Minulle on tärkeää, että jokainen uskaltaa tulla joogatunneilleni omana itsenään. Joogaharjoitukseni taipuvat aina jokaisen oman kehon tarpeiden mukaiseen, anatomisesti ja funktionaalisesti turvalliseen muotoon. Haluan luoda tunneilleni turvallisen ja välittävän ympäristön, jossa jokaisella on mahdollisuus pysähtymiseen ja pieneen irtiottoon arjesta.”

Ihan mahtava tyyppi, lämpimästi tervetuloa ohjaamaan, Pia !


Comments are closed.