Manuaalisen terapian aikoja varattavissa

Manuaalisen terapian aikoja varattavissa

Manuaaliseen terapiaan tai äänimaljahierontaan on aikoja varattavissa tuntien varausjärjestelmässä. Manuaalisen terapian hinta on 30 €. Siihen kuuluu tutkimus, sekä tarpeen mukaan fasciakäsittelyä, hierontaa, teippausta, nivelten mobilisointia, kävelyn analyysia ja yksilöllisten harjoitteiden ohjausta. Äänimaljahieronnan hinta on 45 €. Voit myös varata yhdistelmähoidon, jonka hinta sovitaan erikseen.

Varaus tai sen peruutus tehdään klo 16 mennessä. Koska hoitoja antavat fysioterapian opiskelijat, on toivottavaa, että kerrot mielellään ennen aikaa, minkälaisesta vaivasta on kysymys. Voit kertoa joko suullisesti tai viestillä, puheluihin emme koulun ja töiden takia valitettavasti pysty vastaamaan. Käytössäsi on sähköposti leena(at)studioaurinkoinen.fi, tekstiviesti/whatsup 0400 467 584 tai facebookin viestit. Näiden viestien osalta tietoturva ei ole terveystietojen käsittelyltä edellytetyllä tasolla eli mikäli haluat pelata tietojesi suhteen varman päälle, käännythän puoleemme esimerkiksi tuntien yhteydessä.

Huomaathan, että manuaaliset käsittelyt flunssan tai tulehduksen aikana pahentavat oireita eli sairaustapauksessa siirretään aikaa<3! Muista käsittelyn vasta-aiheista voit tiedustella Leenalta.

Tervetuloa manuaaliseen terapiaan!


Comments are closed.