Konstit arjessa jaksamiseen

Konstit arjessa jaksamiseen

Syksyn tullen on erityisen tärkeää pitää huoli omasta jaksamisesta. Jos työpäivän jälkeen ei riitä paukkuja kuin sohvallamakuuseen, voi se olla merkki huonosta peruskunnosta. Riittävä peruskunto, lihasvoima ja nivelten liikkuvuus ovat tärkeitä kulmakiviä terveelle keholle ja arjessa jaksamiselle. On myös tärkeää osata ne tekniikat, joilla kehon ja mielen saa rauhoitettua, jos unen saannissa tai rauhoittumisessa on haasteita.

Studio Aurinkoisella on konstit kaikkeen tähän: joogaa, jumppaa, pilatesta, äänimaljarentoutusta, spiraalistabilaatiota selkävaivaisille sekä hoitoja edullisin hinnoin. Leena etsii myös vapaaehtoista koekaniinia Physiotrainer-asiakkaaksi (fysioterapeuttien PT-tutkinto). Kirjoita meilitse jaksamiseen, painoon, kunnon kohottamiseen tai voiman lisäämiseen liittyvät tavoitteesi leena(at)studioaurinkoinen.fi. Asiakkuus on maksuton ja valituksi tulee se, jolla on sopivimmat tavoitteet koulutuksen vaihe huomioiden.

Sopivat eväät energiseen arkeen ovat terveelliset ruokailutottumukset, riittävät yöunet ja riittävä määrä liikuntaa. Tule meidän kanssa liikkumaan iltatunneille, tuntivalikoimassa on paljon hyviä valintoja jokaiselle <3.


Comments are closed.