Katutanssitunnit alkavat

Katutanssitunnit alkavat

Tiistaina 22.8. alkavat Studio Aurinkoisen katutanssitunnit. Leo ohjaa hiphoppia klo 18.30-19.30 ja Lockingia 19.30-20.30. Leo on nuoresta iästään huolimatta varsinainen katutanssikonkari. Hän on voittanut useita kilpailuja ja Suomen mestaruuksia lockingissa eri kokoonpanoissa.

Leo on kannustava ohjaaja kaikenikäisille, tuntien taso määräytyy ryhmän mukaan. Katutanssiin kuuluu vahvasti hyvä ryhmähenki ja toisten tsemppaaminen sekä hyvä musiikki. Tunneille ovat tervetulleita kaikenikäiset!

Lockingin katsotaan syntyneen 1960-1970 luvulla vahingossa, kun tanssityylin isä, Don Campbell jumittui aina tanssiessaan Funky Chicken- nimistä liikettä. Tämä lukittaminen onkin lajille tyypillistä, samoin kuin liikkeiden hauskat nimet. Kun reseptiin lisätään vielä funk-musiikki, iloinen ja energinen tanssi on valmis. Tule rohkeasti mukaan, tunti sopii kaikenikäisille ja -tasoisille!

Hiphop syntyi 1970-luvun New Yorkissa, kun gettojen köyhät halusivat saada äänensä kuuluviin. Vuosikymmenten aikana hiphop on levinnyt ympäri maailmaa ja antanut monenlaiselle musiikille ja tanssityylille vaikutteitaan. Hiphop-tunti on tarkoitettu kaikenikäisille eikä Sinun tarvitse osata tanssia ennestään. Tervetuloa mukaan!

Tunnit voi maksaa kertamaksulla (12 €), 10 kerran kortilla (90 €) tai kuukausimaksulla (90 €). Näillä maksuilla voit käydä muillakin tunneilla oman aikataulusi mukaan :):

Vinkkaa näistä tunneista kaverillesi ja tulkaa yhdessä mukaan, vaikka perheen kesken!

Ilmoittaudu tunneille pian :)!


Comments are closed.