Jouluinen yinjooga eteerisin öljyin

Jouluinen yinjooga eteerisin öljyin

Ihana, nautinnollinen yinjooga eteerisin öljyin pidetään sunnuntaina 2.12. Aurinkoisella! Pitkiä venytyksiä, hyvälaatuisia doTerran eteerisiä öljyjä ja itsehoitotekniikoita pikkukremppoihin. Pitkä yinharjoitus auttaa kehoa palautumaan ja saattelee mielen lempeästi utuiseen rentouteen. Mukaan saat öljynäytteen. Lopuksi tietysti sointukylpy ♥

Aurinkoisella on tämän tapahtuman yhteydessä mahdollisuus ostaa tai tilata itselle tai läheiselle parhaita joululahjoja: eteerisiä öljyjä niin joululeivontaan kuin huoneilmaa raikastamaan, superhyvänmakuisia luomusuklaita (ilman valkoista sokeria) ja tietysti lahjakortteja fysioterapiaan, Pt-palveluihin tai tunneille.

Tämä tapahtuma on must, jos haluat rentoutua joulukuun vilskeen keskellä. Uskon, että tapahtuma myydään loppuun, joten varaa paikkasi pian, jotta pääsen mukaan!

Ohjaaja on Studio Aurinkoisen yrittäjä Leena Brotherus, joka on joogaopettaja, fysioterapeutti, pilatesohjaaja ja PT. Hinta on 25 €, maksu kortilla paikan päällä tai nettisivuilla verkkokaupassa. Ilmoittaudu kohdassa tunnit!


Comments are closed.