Uudenvuoden Aroma Bliss Yoga

Uudenvuoden Aroma Bliss Yoga

2 paikkaa jäljellä! Ilmot kohdasta tunnit tai 0400 467 584.

Tervetuloa hemmottelemaan itseäsi rentouttavalle Aroma Bliss Yoga tunnille Studio Aurinkoiselle ma 1.1. klo 14-16!

Luvassa on parituntinen joogahetki, joka pitää sisällään lempeää flow joogaa kera eteeristen öljyjen. Lempeä kehoa avaava flow jooga on kaikille sopivaa ja koostuu pitkälti lattiatasossa tehtävistä rauhallisista kehoa ja mieltä rauhoittavista asennoista. Lopuksi rentouttava sointukylpy äänimaljojen säestyksellä. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta, vaan olet tervetullut tunnille juuri sellaisena kuin olet.

Tunnilla hyödynnämme doTERRAn puhtaita eteerisiä öljyjä tehostamaan kehon rentoutumista sekä tasapainottamaan mieltä. Eteerisillä öljyillä on erilaisia vaikutuksia kehoomme, osa rauhoittaa, osa tasapainottaa, osa liikuttaa energiaa ja vapauttaa jännitystä. Huom! Harjoituksen voi halutessaan tehdä myös ilman öljyjen käyttämistä.

Ohjaajana toimii RYT500 joogaopettaja, Studio Aurinkoisen yrittäjä Leena Brotherus.

Mitä?
Aroma Bliss Yoga – lempeää flow joogaa kera eteeristen öljyjen.

Milloin?
Lauantaina 1.1. klo 14-16

Mitä tarvitset mukaan?
Otathan mukaan oman jumppamaton, mukavat vaatteet ja lämmintä vaatetta loppurentoutukseen. Joogatunnilla tarvittavat välineet (bolsterit, blokit ym.) odottavat sinua valmiiksi studiolla.

Hinta?
Kaksituntisen joogasession hinta on 20€. Maksu paikan päällä kortilla tai liikuntaseteleillä. Hintaan sisältyy tunnilla käytettävät öljyt sekä pieni öljynäytepussukka kotiin vietäväksi.

ILMOITTAUDU mukaan osoitteessa www.studioaurinkoinen.fi ->tunnit


Comments are closed.